A Csapat

Czotter Tamás, Fábián Richárd, Altner Roland,Orbán Gyula, Baráth Belián, Baranyai József, Molnár Adrián, Szűcs Péter, Stampf Tamás,Nagy Norbert, Nagy Dávid, Piros Márk, Orsós István, Bogdán Károly, Kalányos Krisztián, Szőke Ádám, Borsos János,Horváth Richárd, Leja Dávid

Több infó ...

Nagy Edzés volt

Edzés 2011.08.12- készültünkn a nagy Meccsre a Gyulafirátót SE ellen bla bla bla

Több infó ...

Megérdemelt siker

Devecser SE – Sümeg VSE 2-0 (0-0)
A Devecser a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a Sümeg együttesét fogadta. Az első játékrészben a hazaiak domináltak, több lehetőséget is kidolgoztak, gól azonban nem született. A szünet után az „öltözőben maradt” a Szpari, a vendégek két veszélyes támadással ijesztettek a hazai szurkolókra.

Több infó ...
 

Ereklyéink

Devecser SE bögre, Szurkolói póló Hajrá Devecser SE felírattal, Kulcstartók...

Eredmények

1 .forduló: Ajka-Padragkút - Devecser [ 10 -0 ]
2. forduló: Ajka- Devecser [ 5 - 1 ]
3. forduló: Úrkút - Devecser [ 5 - 1 

Játékoskeret

Bővebb információk a játékosokról...

Házi
Góllövő lista

- Bogdán Károly: 1
- Leja Dávid: 3
- Piros Márk: 1
- Horváth Richárd: 6
- Borsos János: 2

Kiss István edző
Váci Gábor gyúró,technikai vezető
Czotter Tamás 93 kapus
Tóth Attila 1 kapus
Fábián Richárd 2 kapus középhávéd,védekező középpályás
Altner Roland 9 középhátvéd,bal hátvéd
Székely Dávid 3 bal hátvéd
Németh László 5 jobb hátvéd
Baráth Belián 6 jobb hátvéd,védekező középpályás
Orbán Gyula 13 középhátvéd
Horváth Péter 11 jobb szélső
Kalányos Krisztián 8 középpályás,bal szélső
Leja Dávid 4 középpályás
Farkas Julien 16 középpályás,bal szélső
Muzsi Ákos 14 jobb középpályás,középpályás,csatár
Szőke Ádám 15 jobb szélső
Horváth Gábor 17 jobb szélső
Horváth Richárd 18 jobb szélső
Piczinger Zsolt 10 jobb szélső,csatár
Németh Norbert 12 jobb szélső,csatár
Király Lajos Zoltán 7 csatár

Megyei I.osztály U19 3.hely
Megyei I.osztály U19 2.hely

 

Idézetek

Román-magyar: Tovább játszik az idegekkel az UEFA

A magyar válogatott legnagyobb Facebook-os rajongói oldalának az UEFA titkárságától származó információi szerint csak hétfőn dönt az európai szövetség a román-magyar Európa-bajnoki selejtező kihágásainak ügyében. A csúszás oka alighanem adminisztratív, a bizottság ugyanis ma elsősorban a szerb-albán botránymeccsel foglakozhatott. Az MLSZ is megerősítette a halasztás tényét.

Eredetileg csütörtökön, majd egy tegnapi hír szerint pénteken döntött volna az UEFA etikai és fegyelmi ügyekkel foglalkozó bizottsága a Románia-Magyarország Eb-selejtezőn történt szurkolói rendbontások kapcsán, de a legfrissebb hír szerint hétfői várni kell az ítélethozatalra.

  •  

 

A magyar válogatott legnagyobb Facebook-os rajongói oldala az UEFA titkárságától azt az információt kapta, hogy csak jövő héten, hétfő délelőtt lesz döntés a román-magyar meccsel kapcsolatban. A csúszás oka adminisztratív, "nyilván a szerb-albán meccs lekötötte őket" – fogalmaz az oldal.

Az összes fegyelmi bizottság tag közül mindig csak három dönt egy aktuális ügyben és olyan tag nem lehet a három között, aki valamilyen módon kapcsolódik a mérkőzéshez (azaz a magyar Berzi Sándor és az északír James Shaw nem vesz részt a döntésben – a szerk.). A fegyelmi bizottság tagjai videó-konferencián hozzák meg a döntést.

Mint ismeretes, az UEFA kilenc napja jelentette be, hogy fegyelmi eljárás indult a román és a magyar szövetséggel szemben is az október 11-én lejátszott bukaresti Eb-selejtezőn történtek miatt. A mi bűnlajstromunk a következő: a szurkolók rasszista viselkedése, nézőtéri rendbontások, pirotechnikai eszközök használata – a teljesség kedvéért: emellett az is szerepel a listában, hogy a csapat ötnél több sárga lapot kapott.

Érdekes módon a román oldalon semmilyen rasszista cselekményt nem fedeztek fel, de azóta a magyar szurkolók is akcióba lendültek a különböző fórumokon, sőt, az erdélyi Civil Elkötelezettség Mozgalom hivatalos panaszt tett a román szurkolók rasszista magatartása miatt. (Fotó: mlsz.hu)

 

  • 34014.jpg
  • devecser2.jpg
  • devecser3.jpg
  • devecser_gyulafiratot_20130817_2.jpg
  • ugod_devecser_101024_tn1.jpg